Ons Clubblad

Sinds jaar en dag heeft u van ons het ‘Hengelnieuws’ in de brievenbus mogen ontvangen als lid van onze vereniging. In het Hengelnieuws staan allerlei wetenswaardigheden omtrent onze vereniging. Zo vindt u hier de data voor de wedstrijden, diverse artikelen, verslagen van visreizen, opinies, etc.

Tevens is het u misschien niet onopgemerkt gebleven dat het Hengelnieuws sinds 2010 in een modern, fris, kleurrijk jasje is gestoken. Velen van u raadplegen ook de oude exemplaren en daarom bieden wij op onze website nu ook het Hengelnieuws in elektronische vorm aan.

Mocht u een leuk avontuur hebben meegemaakt, een mooi verslag hebben van een vis sessie, informatie wensen over een bepaald onderwerp of eventuele plaatsing van een advertentie dan kunt u contact opnemen met de redactie van het Hengelnieuws. De redactie van het Hengelnieuws ligt in handen van :

• Raymond Hakkert
  • Marcel Merk

U kunt contact opnemen via ons contactformulier of een mail sturen naar hengelnieuws@hotmail.nl

Voor het bekijken van de elektronische versie van het Hengelnieuws heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden.