Jaargang 2012


Februari 2012

In deze editie de terugblik op de eerste uitzetting van het spiegelkarperproject Hoge-Lage Vaart Oostelijk Flevoland. Een overzicht van de einduitslagen van de diverse competities van afgelopen jaar. Dit keer ook aandacht voor het vliegvissen op zalmforel en een prachtig vehaal van Rick Blaauw over het vliegvissen in Slovenie en het inlossen van een belofte.  Klik hier om het te lezen


Juni 2012

De eerste terugmeldingen van de uizetting van spiegelproject Hoge-Lage Vaart zijn al binnen. Een interview met een van onze bestuursleden. Een prachtig verhaal over de Tarpon der Lage Landen. Verder een reisverslag van een vliegvisvakantie in Tsjechie en verhaal over de stage van Daniel Sylla bij de Forellenvisvijvers “de Huif“. 



September 2012

In deze editie van het Hengelnieuws een prachtig verhaal over kanaaldertigers uit Flevoland, terugblik van de 24 uurs van Lelystad en de eerste SKP welek tijdens een wedstrijd word gevangen in Flevoland, een verhaal over de jeugdvisdag waarbij de afsluiting was bij de Huif. Maar natuurlijk nog veel meer wetenswaardigheden.