Visclinics 2018

Hengelsportvereniging Lelystad-Dronten houdt op 28 april 2018 visclinics bij de Knip aan de Arendschelling te Dronten (op het grasveld bij het water). De gemeente Dronten heeft hiervoor vergunning verleent. Deze begint om 09.30 uur tot ongeveer 16.30 uur.Wij vragen mensen die met de auto komen in de zijstraten of aan de overkant van het water te parkeren en dan over de fietsbrug te komen lopen. Dit om parkeeroverlast te voorkomen.
Hengelsportvereniging Lelystad/Dronten organiseert op 28 april van 09.30 uur tot 16.00 uur een visclinic in de Lage Vaart, bij de Knip, te Dronten (de fietsbrug).

Hier kan iedereen die dat wil kennismaken met de volgende onderdelen van het vissen:

a.  Demo karpervissen
b.  Info onderlijnen maken (karper)
c.  Info geven omtrent boilies en voer
d.  Tuigjes maken met de kinderen
e.  Het precisie werpen met de werphengel in emmers
f.   Info verstrekking omtrent vereniging en vergunningen
g.  Demo feeder vissen
h.  Witvissen voor de kinderen
i.   Info TomsCreek met forelroken (klein tafel rookoventje)
j.   Stand Boilieman Flevoland
k.  Stand Hengelsport Dronten
l.   Demo roofvissen
m.Uitleg m.b.t. kunstaas
n.  Poffertjes kraam

De kinderen krijgen een kaart waarmee ze een parcours kunnen lopen waar alle onderdelen inzitten. Met een afgetekende kaart kunnen ze een portie poffertjes halen en een leuke attentie.

Deze clinic zal tevens op 01 september in Lelystad in het Woldpark worden gegeven.
Ook hier van 09.30 uur tot 16.00 uur.

Sponsors zijn: Boilieman Flevoland, De Beleving, Tegel&voegbedrijf A.R, Toms Creek, Hengelsport Dronten.

De Karpercommissie