Open Vrijdagavond wedstrijden

Open Vrijdagavond-Wedstrijden/Vrijdagavond-Competitie 2018

Iedereen met een geldige Vispas mag deelnemen, eigen leden hebben voorrang. 5 avondwedstrijden (2 afschrijvers) Uiteraard kan er ook los per avond worden deelgenomen.
Aanvang loten ter plaatse aan de waterkant 18.00. We vissen van 18.30 (mits alle deelnemers klaar zijn) tot 21.45.
Locatie: Lage Vaart ter hoogte van de Lisdoddeweg te Dronten.

Wedstrijd data:
 - 22 juni
 - 6 juli
 - 20 juli
 - 3 augustus
 - 17 augustus

Hengelkeuze vrij. Paling, snoek en snoekbaars tellen niet mee.
Verse de vase en gekleurde maden niet toegestaan.
Maximaal 25 kilo per leefnet. Bij overschrijding wordt 25 kilo aangehouden.
Kop- en staartstekken helpen mee met wegen.

Prijsuitreiking
na afloop van elke losse wedstrijd, ter plaatse aan de waterkant.
Prijsverdeling van deze losse wedstrijden 1 op 3.

Bij deelname aan de gehele competitie volgt er nog een extra prijsuitreiking aansluitend aan de 5e wedstrijdavond voor de nummers 1, 2 en 3 overall. Vanaf 14 deelnemers 1, 2, 3 en 4 overall.
De winnaar van de gehele competitie (5 wedstrijden inclusief 2 afschrijvers) krijgt nog een extra prijs welke ter beschikking wordt gesteld door de vereniging.

Prijzen dienen persoonlijk te worden afgehaald. Bij verhindering gaarne tijdig aangeven, zo niet gaat de prijs naar de eerstvolgende op de uitslagenlijst.

Vanaf 14 deelnemers wordt er in 2 vakken gevist. Prijsverdeling per vak 1 op 4. Aanvulling prijzengeld wordt ter beschikbaar gesteld door de vereniging.

Bij constatering van wangedrag of het niet naleven van het regelement volgt direct uitsluiting van de gehele verdere wedstrijd/competitie en kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op eventuele prijzen.

Kosten:
-Inleg deelname losse wedstrijd € 8,50
-Inleg volledige competitie €40,=

Inschrijven;

De inschrijving sluit op woensdag 20 juni 2018.