Polderkampioenschap 2018

Dit jaar wordt het Polderkampioenschap georganiseerd door Ons Stekkie uit Zeewolde.
Het polderkampioenschap wordt gehouden op zondag 19 augustus 2018
Er wordt gevist aan Volgt z.s.m.

Tijden: Loten 07.00 uur
  • Locatie: Clubgebouw van Ons Stekkie, Baardmeesweg 4, 3899 XS Zeewolde
  • Vissen 09.00 uur tot 14.00 uur
  • Geen pauze.
  • Prijsuitreiking uiterlijk 15.30 uur.  Locatie: Clubgebouw van Ons Stekkie
  • Prijzenschema 1 op 3 en:
  • Na afloop is er nog een gezellig samen zijn met een lekkere hap. We verwachten van iedereen dat ze hierbij aanwezig zullen zijn. Indien u geen gebruik wilt / kunt maken van de lekkere hap dient u dat van tevoren aan te geven.
Algemeen:
  • Bij gelijk eindigen wordt er geloot. Ook bij geen vangst loten we!
  • U dient zich van te voren in te schrijven, aanmelden aan de waterkant is niet toegestaan.
  • 12 augustus sluit de inschrijving.
  • Geen gekleurde maden en of vers de vase
  • Hengelkeuze is vrij
  • Er wordt gevist op gewicht.
  • De kop- en staartplaats wegen mee, met dien verstande dat de weegploegen bestaan uit een deelnemer uit beide verenigingen
Aanmelden via de e-mail: p.petiet8@upcmail.nl of via het contactformulier - wedstrijdcommissie op de site

Kosten € 10,00 vooraf  te voldoen op Raborekening: NL12 RABO 0161 9115 60 t.n.v. HVL onder vermelding van “Polderkampioenschap”.