Vissen bij Tom`s Creek

Dit jaar iets nieuws en voor ieder wat wils.

HVLD organiseert dit jaar een aantal gezelligheid wedstrijdjes bij Tom's Creek.
De opzet is dat er voor een ieder wat wils is en u het gezellig heeft. Zo worden bijvoorbeeld de jeugd en de moeders zeker niet vergeten.

Forel-viswedstrijd, avonturen-viswedstrijd en een karper-viswedstrijd. Hoe leuk is dat!

De wedstrijden zijn in de middag. Het loten geschied om half 1 bij de lodge op hét vis-park Tom's Creek te Lelystad. De wedstrijden starten dan om 13.00 en duren tot 17.00, waarna direct aansluitend de prijsuitreiking zal plaats vinden.

Bij het forelvissen zal op aantallen worden gevist en alle gevangen vis mag worden meegenomen. (Bij een gelijk aantal worden de vissen gewogen) U kunt deze ook ter plaatse omruilen voor heerlijke vers gerookte forel, tegen betaling van het luttele bedrag van €1,=

Avonturen vissen gaat op punten. Steur 1 punt, meerval en karper 2 punten en overige vissoorten 1 punt.
Het karpervissen zal op gewicht gaan en tellen alle vissoorten die in deze vijver rondzwemmen mee.

Bij alle wedstrijden is de hengelkeuze vrij en dient voor de rest het parkreglement van Tom's Creek te worden nageleefd.
Mocht u niet in het bezit zijn van de juiste materialen?! Hengels, schepnetten, onthaakmatten en koelboxen kunnen ter plaatse worden gehuurd.
De kosten hiervoor kunt u vinden op de site van Tom's Creek.
Tevens kunt u allerlei soorten aas kopen op het park bij de balie.

De wedstrijden zijn op:
-Zaterdag 14 april; Forelvissen, volwassenen
-Woensdag 9 mei; Forelvissen, jeugd
-Zaterdag 8 september; Karpervissen ,alle leeftijden
-Zaterdag 15 september; Vissen op avonturenvijver, moeder/kind, of vader/kind

Heeft er iemand hulp nodig bij het vissen? Geen probleem. Er zullen meerdere mensen aanwezig zijn die u of uw kind kunnen helpen.
Uw eigen kind begeleiden tijdens het vissen is uiteraard ook toegestaan.

De vereniging zal het grootste deel van de kosten op zich nemen zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen.
We vragen echter toch een bijdrage van u, en die is:
-Kosten per deelnemer forel-viswedstrijd € 5,00 inclusief eventuele huur materialen, aas, omruil gerookte forel en inclusief uitzet 40 forellen.
-Kosten per koppel avonturen-viswedstrijd € 10,00.
 Indien u of uw kind geen koppelmaat heeft, wordt er gekeken voor een vismaatje. Alleen mee doen mag uiteraard ook en dan zijn de kosten € 5,00 pp. Inclusief eventuele huur materialen en aas.
-Kosten karper-viswedstrijd € 5,00 pp. Vissen met eigen materiaal.

Er staat per wedstrijdvijver een max. aantal deelnemers, dus...... VOL = VOL

Geef u tijdig op via het contactformulier van onze verenigingssite of stuur een e-mail met uw gegevens naar jager52@gmail.com of p.petiet8@upcmail.nl

ER KAN PAS WORDEN INGESCHREVEN VANAF 1 MAART, DIT OM IEDEREEN DE KANS TE GEVEN OM MEE TE DOEN.
Vroegere inschrijvingen of reserveringen worden niet geaccepteerd