Inschrijven Competitie

Onze vereniging organiseert regelmatig wedstrijden voor haar leden in competitieverband. Er zijn wedstrijden die in Lelystad en Dronten gehouden worden maar ook organiseren we jaarlijks gezamenlijke wedstrijden zoals onder andere het polderkampioenschap en de acht uur van Lelystad, een koppel wedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Door de wedstrijdcommissie wordt ook het wedstrijdrooster geplaatst, alsmede de uitslagen van die wedstrijden.

Als u zich wilt aanmelden voor de wedstrijd kan dat via het contactformulier van de wedstrijdcommissie

Foutmelding

e-mail adres