55+ Competitie 2019

1. De wedstrijden worden gehouden op donderdagmiddag van 13.00 - 17.00 uur.
2. In totaal 13 viswedstrijden waarvan men er in totaal 5 wedstrijden mag missen door bijvoorbeeld vakantie, ziekte enz. De deelname is eenmalig € 7.50 en dient bij de eerste wedstrijd te worden betaald
3. We verzamelen direct op de vislocatie. Deze locatie wordt bekend gemaakt op de site, onder "wedstrijdschema", en voor diegene die dat wenst kan er gebeld worden.
Een ieder dient aanwezig te zijn om 12.30 uur. Daarna gaan we naar het water.
Het streven is om 13.00 uur te starten met het vissen. Indien de weersomstandigheden hiertoe aanleiding geven, zal een alternatieve locatie worden bepaald.
4. De wedstrijdleiding (J. de Jager, tel nr 0623864706) bepaald waar er gevist gaat worden.
5. We vissen op gewicht.
6. Prijsuitreikingen: de prijzen moeten door de winnaar(s) persoonlijk worden afgehaald op de prijsuitreiking aansluitend aan de laatste wedstrijd.  Prijzen 1 op 2.
7. Het gebruik van muggenlarven, gekleurd aas is verboden tijdens de competitiewedstrijden.
8. Bij onweer wordt de wedstrijd onmiddellijk gestaakt. De gestaakte wedstrijd telt altijd mee, ongeacht de verstreken vistijd.
9. Snoek, Snoekbaars, Meerval en Paling tellen in een wedstrijd niet mee.
10. Het gebruik van een tweede hengel om te voeren is niet toegestaan.
11. Bij constatering van een overtreding, volgt diskwalificatie.

Agenda 2019

• donderdag 11 april (eerste wedstrijd)
• donderdag 25 april
• donderdag 9 mei