Open Vrijdagavond competitie 2019

Algemeen:

• Iedereen met een geldige vispas mag deelnemen, eigen leden hebben voorrang.
  • Er worden 3 avondwedstrijden (1 afschrijver) gevist op 3 verschillende locaties .
  • Het maximum aantal deelnemers is bepaald op 15 deelnemers i.v.m. beschikbare plaatsen op de trajecten.
  • Inschrijven vindt plaats in volgorde van binnenkomst inschrijving. Vol is Vol.
  • Aanvang loten ter plaatse aan de waterkant 18.30. We vissen van 19.00 (mits alle deelnemers klaar zijn) tot 21.45.

Wedstrijd data + locatie:
  • 21 juni Lage Vaart, tussen de Spoorbrug en de derde haven
  • 12 juli Hoge Vaart, Baardmeesweg Trekkersveld
  • 26 juli Lage Vaart, Dronterweg ter hoogte van het Lisdoddepad

Reglement:
  • Hengelkeuze vrij.
  • Paling, snoek en snoekbaars tellen niet mee.
  • Verse de vase en gekleurde maden niet toegestaan.
  • Maximaal 25 kilo per leefnet. Bij overschrijding wordt 25 kilo aangehouden.
  • Kop- en staartstekken helpen mee met wegen.
  • Prijsuitreiking na afloop van de derde wedstrijd ter plaatse aan de waterkant.
  • Prijsverdeling van deze losse wedstrijden 1 op 3.
  • Bij gelijk eindigen wordt er geloot.
  • Prijzen dienen persoonlijk te worden afgehaald. Bij verhindering gaarne tijdig aangeven, zo niet gaat de prijs naar de eerstvolgende op de uitslagenlijst.

Inschrijven:
  • Inschrijven dient van te voren plaats te vinden via het contactformulier van de wedstrijdcommissie op de site van Hengelsport Vereniging Lelystad-Dronten of via e-mailadres jager52@gmail.com
  • De inschrijving sluit op vrijdag 14 juni 2019.

Kosten:
-Inschrijfgeld € 10,- voor de competitie vooraf te betalen via bovenstaand bankrekeningnummer onder vermelding van “Avondcompetitie”