Karper koppelwedstrijd 2020

Onderstaande info is nog niet compleet en wordt z.s.m. gecorrigeerd, Data zijn correct

Dit jaar organiseren we een koppel-wedstrijden met 2 nachten op een vastgesteld parcours:

19 t/m 21 juni:
tijden: 19 juni 19.00 uur t/m 21 juni 12.00 uur

Elke ochtend krijgt u koffie

Er wordt gevist op gewicht waarbij de 3 zwaarste vissen meetellen op het scorebord

De kosten per wedstrijd is ....... per koppel. Vooraf te voldoen.
Inschrijven via karperhvld@gmail.com.
Inschrijfgeld kan overgemaakt worden op NL12RABO0161911560 tnv HVL (Hengelsportvereniging Lelystad/Dronten) onder vermelding van...................

Uiterlijk inschrijven voor 2 weken voor de wedstrijd.

Bij elke wedstrijd wordt samengekomen om 18.00 uur voor de loting.
Hierna kan men naar de stek gaan en start de wedstrijd

Als men te laat is krijgt men een middenstek (dit om te voorkomen dat de laatkomers worden beloond met een kopstek). Bij slechtweer (onweer) wordt de wedstrijd een week verschoven.

Loting op ................(18.00 uur)

Prijzen:
1e prijs (p,p)
2e prijs (p.p)
3e prijs (p.p)

(Voorwaarde prijzengeld wel minimaal 6 koppels ).

Maximale aantal deelnemers... koppels (... deelnemers)