55+ Competitie 2020

• Deelnemers worden geacht dit wedstrijdreglement te kennen, er mee in te stemmen en na te leven.
  • Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldige vispas en deze kunnen tonen. (incl boekje of de App op de telefoon)
  • Hengelkeuze is vrij.
  • Er mag worden gevist met 2 hengels.
  • Alle aasvormen zijn toegestaan behalve gekleurde maden en Vers de Vase.
  • Voeren met wormen of geknipte wormen is toegestaan
  • De wedstrijden worden gehouden van 10.30 uur tot 15.30 uur op het Gelderse Diep tegenover het Gelderse Hout. (onder voorbehoud, anders het Rode Mijnsteenpad)
  • De kosten zijn € 7,50. Te voldoen bij de eerste wedstrijd.
  • Er moeten tenminste 9 wedstrijden mee gevist worden om in aanmerking te komen voor de prijzen uit de prijzen pot.
  • Prijsuitreiking op de jaarvergadering. Prijzen 1 op 2.
  • Er wordt gevist op gewicht.
  • De wedstrijd start om 10.30 uur, zorg dat u op tijd aanwezig bent.
  • De wedstrijd start na de toeter, er mag dan gevoerd worden en direct gevist.
  • De wedstrijd eindigt na de 2e toeter.
  • Het bewaren van vis mag uitsluitend in lange, niet-metalen, leefnetten.
  • Snoek, Snoekbaars, Aal en Meerval tellen niet mee. Gevangen Karper dient gemeld te worden aan de wedstrijdleiding en zal direct worden gewogen.
  • Vroegtijdig stoppen met vissen en weggaan zonder dit kenbaar te maken aan de wedstrijdleiding wordt beloond met 25 strafpunten die niet meer aftrekbaar zijn.

Agenda 2020
•donderdag 2 april (eerste wedstrijd)
•donderdag 16 april
•donderdag 30 april