Polderkampioenschap 2019

Dit jaar wordt het Polderkampioenschap georganiseerd door  de HV Lelystad-Dronten.
Het polderkampioenschap wordt gehouden op zondag 18 augustus 2019
Er wordt gevist aan de Lage Vaart, in Dronten (ter hoogte van het Lisdoddepad)

Tijden: Loten 07.00 uur
  • Locatie: Tent op het vistraject. (koffie aanwezig)
  • Vissen 09.00 uur tot 14.00 uur
  • Geen pauze.
  • Prijsuitreiking uiterlijk 15.30 uur.  Locatie: Kantinegebouw Wisentcamping in Dronten
  • Prijzenschema: (staat nog niet geheel vast)
    • 1 t/m 10 hebben prijs
    • Van degene die buiten de prijzen zijn gevallen worden de steknummers verzameld en daar uit wordt per 5 steknummers een prijs verloot zodat iedereen kans heeft om een prijs te winnen, ook als je slecht hebt gevist.
  • Snoek, Snoekbaars en paling tellen niet mee. Eventueel gevangen Karper of Meerval dient direct gemeld te worden aan de wedstrijdleiding, deze vis wordt dan gewogen waarna deze weer in het water moet worden losgelaten.
  • Na afloop is er nog een gezellig samen zijn met een lekkere hap. We verwachten van iedereen dat ze hierbij aanwezig zullen zijn. Indien u geen gebruik wilt / kunt maken van de lekkere hap dient u dat van tevoren aan te geven.
Algemeen:
  • Bij gelijk eindigen wordt er geloot. Ook bij geen vangst loten we!
  • U dient zich van te voren in te schrijven, aanmelden aan de waterkant is niet toegestaan.
  • 12 augustus sluit de inschrijving.
  • Geen gekleurde maden en of vers de vase
  • Hengelkeuze is vrij
  • Er wordt gevist op gewicht.
  • De kop- en staartplaats wegen mee, met dien verstande dat de weegploegen bestaan uit deelnemers van beide verenigingen.
Aanmelden via de e-mail: jager52@gmail.com of via het contactformulier - wedstrijdcommissie op de site

Kosten € 10,00 vooraf  te voldoen op Raborekening: NL12 RABO 0161 9115 60 t.n.v. HVL onder vermelding van “Polderkampioenschap”.